Almere - Pampus op woensdag 28 juni 2017
RONDJE ALMERE

Op slechts een half uurtje rijden van Amersfoort ligt Almere. Hier zijn we op woensdag 28 juni te gast bij roeivereniging Pampus voor een toertocht over het brede en afwisselende Almeerse roeiwater.

Misschien verwacht je het niet direct van Almere, maar het gebied waar we gaan roeien is erg natuurrijk met veel watervogels, ruisend riet en soms zie je zelfs bevers. Vanaf de vereniging kun je in diverse richtingen wegvaren. Onze toertocht van ca. 20 km brengt ons door de stad van Almere en over zijn plassen. Bij mooi weer (niet zoveel wind) kan er prachtig geroeid worden over de Noorderplassen. In het Beatrixpark is een prima aanlegplaats voor een picknick met onze zelf meegebrachte lunch.

We willen deze dag graag afsluiten met een hapje en drankje bij het sfeervolle restaurant van Haddock Watersport in Almere. Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie aan het Weerwater. Je hebt hier onder andere het Schippersmenu voor slechts 9,50, maar ook vele andere gerechten. We hopen op een mooie droge dag zodat we heerlijk het terras op kunnen. Met uitzicht op de jachthaven en vuurtoren.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven vr 21 juni door hieronder op 'aanmelden' te klikken. Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

De inschrijving is definitief na overmaking van 5 op rekening NL50 INGB 0687 596 327 ten name van M. Bos te Amersfoort onder vermelding van Toertocht Almere. Er vindt geen restitutie plaats. De totale kosten bedragen 12 en zijn inclusief koffie/thee voor vertrek, vervoer per auto, boothuur en roeiplezier. Lunch en drinken onderweg is voor eigen rekening. De resterende 7 graag contant en met gepast geld te voldoen op de roeidag zelf.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 16
- aantal inschrijvingen: 14
- aantal open plekken: 2
- aantal reserveplekken: 3
Datum woensdag 28 juni 2017
Contactpersoon Marieke Bos en Ria Schaap
Contact e-mail mariekelodder@hotmail.com
> aanmelden