't Raboes - Traditie op zondag 22 april 2018
De openingstocht van het jaar ... mis het niet!!!
Het is weer voorjaar in Nederland en we hopen op een mooie lentedag, waarop we gezamenlijk naar de monding van de Eem kunnen roeien. Een toertocht die elk lid van Hemus op zijn minst enkele malen moet hebben gemaakt. Want tot Baarn kennen we het wel, maar wat voor moois is er nog te zien voorbij de brug van de A1?

Het is vanaf Hemus zo'n 16 km varen naar 't Raboes; enkele reis, we gaan ook weer terug natuurlijk en dan zie je de mooie afwisseling in landschap en omgeving opnieuw vanuit een geheel ander perspectief.
Deelnemers zorgen zelf voor proviand en drinken voor onderweg. We verzamelen om 9.30 uur 's morgens, vertrekken om 10.00 uur en zijn rond 16:30 uur weer terug.

We hebben een beperkt aantal plaatsen. We gaan voorlopig uit van 40 deelnemers. Maar er kan schade van een boot optreden, groot onderhoud, e.d. Dus dat kan dus minder worden. We wijzen toe op volgorde van aanmelding. Je kunt je als reserve aanmelden, want er kan iemand op het laatste moment toch verhinderd zijn.

Inschrijving
Je kunt je opgeven op de Hemus website tot 18 april a.s. Vul ook je emailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor een bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan heb je hier een fout gemaakt. Stuur dan aub een mail naar de organisator. Er zijn aan deze tocht geen kosten verbonden.

Het opgaveformulier is standaard (en geautomatiseerd); uiteraard is de vraag mbt autogebruik hier daarom nu nvt en hoeft er geen inschrijfgeld worden betaald. Dus negeer aub wat dit betreft de automatisch verzonden antwoordmail. Na opgave rekenen we uiteraard wel op je komst, want op basis hiervan reserveren we boten en maken een indeling.

Inschrijfgeld € 0,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 40
- aantal inschrijvingen: 14
- aantal open plekken: 26
- aantal reserveplekken: 4
Datum zondag 22 april 2018
Contactpersoon Marieke Bos
Contact e-mail mariekelodder@hotmail.com
> aanmelden