Ronde Hoep op woensdag 8 mei 2019
Deze magnifieke tocht is een klassieker en traditionele favoriet van Hemus toerroeiers. We starten deze keer niet in Amsterdam, maar bij roeivereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn. We varen eerst over de Amstel naar Nesserveen. Onderweg drinken we koffie of thee. We slaan af naar de Waver en volgen deze langs de diepliggende Hoepse polder naar Groot Mijdrecht en Botshol. Na Herberg de Voetangel roeien we via de Bullewijk naar Ouderkerk aan de Amstel, waar we even aanleggen bij de bakker op de hoek! Daarna komen we weer op de Amstel en zakken deze af terug naar Uithoorn, zodat we ons rondje Ronde Hoep helemaal hebben afgerond.

De tocht is ongeveer 26 km. Ideaal om in het voorjaar van te genieten. Onderweg zijn er veel smalle, kleine bruggetjes die we zelf met de hand bedienen. Neem je eigen lunch pakket mee, we gaan picknicken.

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven
Je kunt inschrijven tot 28 april door hieronder op 'aanmelden' te klikken (en in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding a.u.b. aan of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen mee kunnen rijden.

Als de tocht vol is, geef je dan toch op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn, of we kunnen extra boten vragen en dan kun je alsnog mee.

Inschrijving is definitief na overmaking van 5 euro op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van TT Ronde Hoep. Er vindt geen restitutie plaats.
De totale kosten bedragen 15 euro en zijn inclusief koffie/thee onderweg, vervoer per auto, boothuur en roeiplezier. Lunch onderweg is voor eigen rekening. Neem het restant van 10 euro mee in contant geld, graag gepast, op de dag van vertrek.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 20
- aantal inschrijvingen: 11
- aantal open plekken: 9
- aantal reserveplekken: 4
Datum woensdag 8 mei 2019
Contactpersoon Kitty Meulenbeld en Marieke Bos
Contact e-mail kittymeulenbeld@icloud.com
> aanmelden