Lisse en de Kaag bollentocht op zondag 28 april 2019
Zondagochtend 28 april vertrekken we al vroeg naar Lisse. We zijn te gast bij RV Iris en maken een mooie ronde langs de bloembollenvelden en pakken aansluitend een stukje van De Kaag mee. De tocht is ongeveer 28 km lang en we roeien in C4 en C2 boten. Het belooft in ieder geval een heerlijke tocht te worden! Neem je eigen lunch pakket mee, we gaan picknicken.

Meld je op tijd aan, want er is beperkt plek.

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijving is pas definitief na het overmaken van 5 euro op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 t.n.v. T.M.W. van Asbeck te Amersfoort, onder vermelding van toertocht Lisse - Bollentocht. Er vindt geen restitutie plaats.
De totale kosten bedragen 16 euro en zijn inclusief roeiplezier, boothuur, vervoer per auto, koffie met koek onderweg. Lunch is voor eigen rekening. Neem de overige 11 euro contant en gepast mee om te voldoen op de dag zelf.

Je kunt je inschrijven door hieronder op aanmelden te klikken en in te loggen met de gegevens voor Hemusleden (dus niet met je codes voor het afschrijfboek) tot 15 april a.s. Vul je email adres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is hier iets fout gegaan. Stuur dan aub een mail naar de contactpersoon.
Als de tocht vol is, schrijf je dan toch in voor een reserve plek, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn, of soms kunnen we nog boten erbij huren, zodat je toch nog mee kunt.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 19
- aantal inschrijvingen: 14
- aantal open plekken: 5
- aantal reserveplekken: 4
Datum zondag 28 april 2019
Contactpersoon Teja Feith en Tjalling van Asbeck
Contact e-mail tfeith@icloud.com
> aanmelden