Word lid!
de vereniging | historie | adres & bestuur | roeien | lidmaatschap en kosten | aanmeldingsformulier
Wil je bij Hemus gaan roeien, welkom!

Heb je roeiervaring?
Je kan meteen lid worden. We nemen contact met je op om te kijken wat je wensen zijn. Daarna kun je je ook aanmelden om voor te roeien, zodat je bevoegdheid om boten af te schrijven kan worden bepaald. Voor het lidmaatschap tijdens het jaar geldt een korting op het normale tarief, hierin wordt rekening gehouden met het roeiseizoen. Daarnaast betaal je eenmalig €50 inschrijfgeld.
Je kunt in het formulier hieronder aangeven wat je ervaring is (jaren, boten), dan hebben we alvast een idee waar je mogelijk aan kan sluiten.

Heb je nog geen roeiervaring?
Je start bij Hemus door deel te nemen aan proeflessen. Die starten tweemaal per jaar: voor volwassenen in het voorjaar en in het najaar, en voor de jeugd na de voorjaarsvakantie en na de zomervakantie. Voor de proeflessen betaal je €77,50. Je maakt dan kennis met het roeien en de vereniging onder begeleiding van ervaren roeiers. Als je na de proefperiode lid wordt, betaal je verder geen inschrijfgeld.
Je kunt in het aanmeldingsformulier aangeven op welk dagdeel je de lessen wilt volgen, dan kunnen we proberen daar rekening mee te houden.


Het formulier

Door het formulier te versturen, verklaar je:
- een gezondheid te hebben die sportbeoefening toelaat
- te kunnen
- kennis te nemen van de statuten en het
- huishoudelijk reglement van de vereniging.
De verschuldigde contributie kan alleen worden voldaan door automatische incasso van je bankorekening. De incasso wordt uitgevoerd als je als lid bent ingeschreven en/of voorafgaand aan de proeflessen.

Het lidmaatschap is doorlopend en stopt dus niet automatisch. Als je je lidmaatschap wil opzeggen, moet je dat uiterlijk 3 december liefst per e-mail doen via ledenadministratie@hemus.nl. Het mag ook schriftelijk op dit adres: Ledenadministratie Hemus, Bernard de Roijstraat 11, 3813 TE Amersfoort.
Vragen? ledenadministratie@hemus.nl
Klik nu hier om het formulier in te vullen