Paul Veenemans Prijs 2018 - 10 & 11 november
Mitchel Steenman wint Paul Veenemans Prijs, Janneke van der Meulen de Sofie van Amersfoort
Met een eerste plaats op zaterdag bij het schaatsen legde Steenman (Willem III) een mooi fundament voor zijn eindoverwinning. Bij het roeien moest hij 15 seconden toegeven op de gebroeders Rienks en bij het wielrennen hoefde hij alleen op Pieter Rom Colthoff (De Maas) iets toe te geven. Tweede in het totaalklassement was Rik Rienks (Nereus), derde Pieter Rom Colthoff. Op de foto gaat Steenman in prachtige schaatsstijl voorbij Ben van Brussel (Triton).

Snelste vrouw was Janneke van der Meulen van Willem III. Zij was derde bij het hardlopen waar Marike Veldhuis (Nereus) de snelste was. Van der Meulen was op de fiets de snelste, 3 seconden voor Inge Janssen (Orca) - bij het roeien was het met ongeveer hetzelfde verschil precies andersom. Van der Meulen ging met de nieuwe wisselprijs naar huis, die voor de snelste vrouw, de Sofie van Amersfoort.
Foto's Suzanne Heijbrock


Deelnemers, vrijwilligers, gemeente, sponsors: bedankt!
1000 foto's staan hier
Er is een transponder gevonden die niet van ons is. Mail ons als je hem mist: pvp2018@hemus.nl.
Ieder jaar organiseert een andere vereniging de wedstrijd om de Paul Veenemans Prijs. In 2018 is dat Hemus.

De wedstrijd is verdeeld over twee dagen en bestaat uit vier onderdelen. Roeien is voor alle deelnemers verplicht. Daarnaast moeten ze deelnemen aan minstens twee van de drie andere onderdelen, te weten hardlopen, schaatsen en wielrennen. Winnaar is de roeier of roeister die via een puntensysteem op het totaal van drie onderdelen de snelste is.


Met dank aan:

voor het energielabel
van uw woning
en zonnepanelen
0645 200 414