Zwolle - Belt-Schutsloot op donderdag 13 juni 2019
Op donderdag 13 juni maken we een mooie tocht van Zwolle richting Belt-Schutsloot. Vanuit de Westerveldse kolk roeien we over het Zwarte Water, langs Galgenrak, richting Zwartsluis en Belt-Schutsloot en weer terug naar Zwolle.

We vertrekken vanaf Hemus rond 8:30. Om 10:00 varen we weg bij ZRZV. Onderweg is er genoeg tijd voor koffie/thee- en eet pauzes. Neem je eigen lunchpakket mee, we gaan picknicken onderweg. Rond 17.00 uur verwachten we terug te zijn bij de Zwolse Roei- en Zeilvereniging (ZRZV).

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Je kunt inschrijven tot 6 juni door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon.
Geef bij aanmelding a.u.b. aan of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen mee kunnen rijden.

Als de tocht vol is, kun je je opgeven als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee.

Inschrijving is definitief na overmaking van 5 euro op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van TT Zwolle. Bij annulering wordt dit bedrag niet gerestitueerd.
De totale kosten bedragen 17 euro en zijn inclusief koffie/thee onderweg, vervoer per auto, boothuur en roeiplezier. Lunch onderweg is voor eigen rekening.
Neem de overige 12 euro contant en gepast mee om te voldoen op de dag zelf.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 25
- aantal inschrijvingen: 17
- aantal open plekken: 8
- aantal reserveplekken: 5
Datum donderdag 13 juni 2019
Contactpersoon Reinand van der Woerd en Agnes Kemperman
Contact e-mail rvdwoerd@outlook.com
> aanmelden