Grachtentocht Amsterdam. VOLGEBOEKT op zondag 27 oktober 2019
Aan de Amsterdamse grachten heb ik heel mijn hart voor altijd verpand.... De stilte van Amsterdam ervaren op een zondagochtend in de herfst; langzaam wordt de stad wakker en komt tot leven. Vanaf RV De Hoop over de nog stille grachten, te midden van al wat drijven en varen kan. Het werelderfgoed nu eens vanaf het water gezien, vanuit een ander perspectief en op eigen kracht. Met onderbrekingen op bijzondere plekken voor appeltaart en lunch.

We vertrekken om 8.00 uur vanaf Hemus en zijn daar weer terug rond 17:30 uur. Het is een bijzondere tocht voor beginners en gevorderden.
Wie wil dat nu niet? Grijp je kans en schrijf je snel in voor deze populaire tocht!

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Je kunt je inschrijven vóór 15 oktober door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

Er kunnen max 25 deelnemers mee. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee.
Inschrijving is definitief na overmaking van € 5,00 op rekening NL40 TRIO 0379477092 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van 'Grachtentocht Amsterdam'. Er vindt geen restitutie plaats.

De totale kosten bedragen € 17 en zijn inclusief koffie/thee, vervoer, boothuur en roeiplezier. Neem de overige 12 euro contant en gepast mee om te voldoen op de dag zelf. Lunch en drinken onderweg is voor eigen rekening.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 25
- aantal inschrijvingen: 24
- aantal open plekken: 1
- aantal reserveplekken: 0
Datum zondag 27 oktober 2019
Contactpersoon Agnes Kemperman en Tjalling van Asbeck
Contact e-mail Agnes.kemperman@gmail.com
> aanmelden