Mijdrecht Ronde Venentocht op vrijdag 17 mei 2019
We zijn weer te gast bij de Uithoornse Roei- en Kano Vereniging 'Michiel de Ruyter', deze keer om de mooie Ronde Venentocht te maken. Die gaat over een leuk riviertje, de Kromme Mijdrecht en Kerkvaart naar Mijdrecht. We roeien dwars door het Groene Hart over de Ringvaart naar Wilnis. Daarna via de Heinoomsvaart naar de Woerdense Verlaat en we maken het rondje compleet over de Kromme Mijdrecht en een stukje Amstel terug naar Uithoorn.

De tocht is circa 28 km. We passeren 2 sluizen en gaan onderweg picknicken, dus neem je eigen lunchpakket mee! Alle bruggen op deze route kunnen ongeopend worden gepasseerd; sommige zijn heel laag, dus dan geldt: achterover en plat blijven liggen...
We verzamelen rond 08:15 bij Hemus en verwachten rond 18:00 terug te zijn.

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven
Je kunt inschrijven tot 5 mei door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding a.u.b. aan of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen mee kunnen rijden.

Als de tocht vol is, geef je dan toch op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn, of we kunnen extra boten vragen en dan kun je alsnog mee.

Inschrijving is definitief na overmaking van 5 euro op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van TT Mijdrecht Ronde Venentocht. Er vindt geen restitutie plaats.
De totale kosten bedragen 16 euro en zijn inclusief koffie/thee onderweg, vervoer per auto, boothuur en roeiplezier. Lunch onderweg is voor eigen rekening. Neem het restant van 11 euro mee in contant geld, graag gepast, op de dag van vertrek.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 20
- aantal inschrijvingen: 12
- aantal open plekken: 8
- aantal reserveplekken: 3
Datum vrijdag 17 mei 2019
Contactpersoon Kitty Meulenbeld en Henk de Haan
Contact e-mail kittymeulenbeld@icloud.com
> aanmelden