Katwijk aan de Maas op donderdag 3 oktober 2019
We gaan naar Katwijk! Nee, niet naar zee, maar naar Katwijk aan de Maas. Dat ligt bij Cuijk onder Nijmegen, het is een klein plaatsje in Noord- Brabant, tegenover Mook en de Mokerheide. We zijn te gast bij roeivereniging "de Drie Provinciën". De naam zegt het al, we zitten hier op de splitsing van Brabant, Gelderland en Limburg. Het is een betrekkelijk jonge roeivereniging met ambitieuze nieuwbouwplannen (waar hebben we dit meer gehoord?!).

We roeien in wherry’s op de Kraayenbergse plassen en een stukje op de Maas. Dit is goed te doen voor alle roeiers, maar we vragen speciaal aan enkele Hemus leden met een bevoegdheid stromend water om zich ook in te schrijven, zodat zij het traject over de Maas kunnen sturen (en verder roeien zij natuurlijk ook op de andere trajecten). Daarnaast gaan er 2 ervaren stuurlieden mee van de roeivereniging uit Katwijk. Speciaal met het oog op veiligheid vragen we aan iedere roeier om een eigen felgekleurd hesje of shirt te dragen.

Het belooft een afwisselende tocht te worden van ca. 25 km, over plassen en de rivier met drukke beroepsvaart en een sluis. We genieten onderweg van de mooie natuur en leggen aan om te picknicken, dus neem je eigen lunchpakket mee. Schrijf je op tijd in, want vol is vol!

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven
Je kunt inschrijven tot 24 september door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding a.u.b. aan of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen mee kunnen rijden.

Als de tocht vol is, geef je dan toch op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn, of we kunnen extra boten vragen en dan kun je alsnog mee.

Inschrijving is definitief na overmaking van 5 euro op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van TT Katwijk aan de Maas. Er vindt geen restitutie plaats.
De totale kosten bedragen 20 euro en zijn inclusief koffie/thee onderweg, vervoer per auto, boothuur en roeiplezier. Lunch onderweg is voor eigen rekening. Neem het restant van 15 euro mee in contant geld, graag gepast, op de dag van vertrek.

Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 18
- aantal inschrijvingen: 7
- aantal open plekken: 11
- aantal reserveplekken: 5
Datum donderdag 3 oktober 2019
Contactpersoon Eugenie Collard en Teja Feith
Contact e-mail efrcollard@gmail.com
> aanmelden