Gent (2-daagse) op vr 21+ zat 22 juni op vrijdag 21 juni 2019
Als start van de zomer gaan we 2 dagen op bezoek bij onze zuiderburen! We zijn te gast bij een Koninklijke roeivereniging in de mooie stad Gent. Deze roeivereniging ligt aan de rand van de historische binnenstad.
We rijden op vrijdag ochtend, na een kopje koffie bij Hemus, naar Gent. Daar aangekomen maken we kwartier, eten ons eigen lunchpakketje op bij de loods en leggen de boten in het water. We hebben de hele middag voor ons om al roeiend de stad te verkennen. We drinken ergens een biertje of sapje op een terras en keren terug naar de roeivereniging. Hier kunnen we douchen en omkleden. Daarna gaan we terug naar de binnenstad om uit eten te gaan. We overnachten in een hostel boven de roeivereniging (zie link hieronder).

Op zaterdag (na een heerlijk ontbijtje) maken we een toertocht van ca. 34 km over het riviertje de Leie, richting Deinze. We drinken onderweg koffie of thee, nemen een lunchpakket mee van bistro Kantien en gaan ergens picknicken. Afhankelijk van onze roeisnelheid, zin en fitheid roeien we door tot Sint Martens Latem en gaan daar ronden. Bij terugkomst in Gent (ca. 16:00) maken we de boten schoon, drinken nog wat op het terras, gaan douchen en eten tot slot een pizza of andere snack in bistro Kantien. Rond 18:30 vertrekken we uit Gent om voldaan huiswaarts te keren. We verwachten ca. 21:00 bij Hemus terug te zijn.

Kosten en overnachten We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar botenhuur en catering van een weekendje uit in het buitenland tellen op. De kosten voor dit evenement zijn 110 euro. Dit is inclusief overnachten, ontbijt, 1x lunch(pakket), het afsluitend hapje eten in bistro Kantien en 5 consumpties. Alle overige drankjes, snacks en het vrijdagavond diner in Gent zijn voor eigen rekening. We gaan ervan uit dat iedereen op vrijdag een eigen lunchpakket meeneemt, plus je eigen drinken onderweg en een snack tijdens het roeien.

De overnachting is eenvoudig, in een hostel boven de roeivereniging in een 4-persoons kamer met 2 stapelbedden. Neem je slaapzak en een sloop mee. (Of, je kunt linnengoed huren voor € 5; vermeld dit dan onder Opmerkingen). Neem ook je eigen handdoek mee. Er is gemeenschappelijk sanitair; zie: http://www.krsg.be/new/index.php/sport-gent-hostel

Als uitbater bij het hostel en de roeivereniging is een bistro restaurant aanwezig, de ‘Kantien‘. Hier drinken we koffie, thee of bier, ontbijten we en op zaterdag eten we hier tot slot een hapje voor vertrek; zie: www.kantien.be

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven
Graag op tijd inschrijven, voor 15 april door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, in te loggen met de gegevens voor Hemusleden (dus niet je codes voor het afschrijfboek dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding a.u.b. aan of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen mee kunnen rijden.

We attenderen je nog op het feit dat voor definitieve plaatsing direct het volledige bedrag per persoon moet worden overgemaakt. Helaas kunnen we je reservering niet kosteloos annuleren, indien je plotseling verhinderd bent! Zoek in dat geval een vervanger! Of sluit een annuleringsverzekering af?
Meld je ook aan als de tocht onverhoopt vol is, want dan plaatsen we je op de reservelijst; wie weet, komt er een annulering zodat we twee personen blij maken...

Inschrijving is definitief na overmaking van 110 euro op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van TT Gent. Er vindt geen restitutie plaats.

Inschrijfgeld € 110,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 20
- aantal inschrijvingen: 18
- aantal open plekken: 2
- aantal reserveplekken: 3
Datum vrijdag 21 juni 2019
Contactpersoon Kitty Meulenbeld en Reinand van der Woerd
Contact e-mail kittymeulenbeld@icloud.com
> aanmelden