Snert & lichtjes tocht op zaterdag 16 november 2019
De klassieke afsluiter van het toerseizoen: mis het niet!!!

Een spannende tocht in het donker, feestelijk versierde boten met lichtjes en dan snert en gezelligheid na. We verzamelen om 16:15 bij Hemus en vertrekken om 17:00 van het vlot. We roeien naar ons wisselvlot, de zon gaat onder, de lichtjes op de voorplecht zijn al aan. Bij het wisselvlot kan ultra snel de stuur worden gewisseld, daarna roeien we door, om het eiland van de Grote Melm retour naar Hemus.
We leggen kort aan, drinken een gloeiwijn of warme chocola en eten een oliebol. Daarna stappen we snel weer in de boot en roeien richting de Koppelpoort. We hopen dat we daar een mooie sfeer foto kunnen maken...! Dan is het tijd om terug te roeien naar Hemus, waar de warmte lonkt en de snert klaar staat. We schuiven gezellig aan en wie weet, luisteren we nog naar een spannend verhaal?
Of, als iemand een muzikale bijdrage wil leveren, neem dan je stem, sax, viool, gitaar of blokfluit mee, vorm een bandje of koor, of anderszins? Heel graag, stuur dan vooraf even een mail!

Afhankelijk van het weer maken we de tocht korter, of we starten later en blijven in de Villa (als er een roeiverbod is; dit laten we dan tijdig weten, dus check je mail). Maar het samen eten gaat altijd door!

Vanwege het donker varen we uitsluitend gestuurd in scull C-boten. We zetten de hele vloot in, er zijn wel 60 roeiplekken, maar meld je wel tijdig aan! En kom die middag op tijd (of meld je uiterlijk 2 dagen tevoren af). Want wij maken vooraf een bootindeling met meer en minder ervaren roeiers door elkaar, zodat we elkaar onderweg kunnen helpen. Kleed je vooral warm aan met veel laagjes winddichte (regen)kleding!

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Je kunt je inschrijven vóór 1 november door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee.

Inschrijving is definitief na overmaking van € 10,00 op rekening NL40 TRIO 0379477092 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van 'Snert tocht'. Bij annulering na 10 november vindt geen restitutie plaats.
Geef je snel op, uiterlijk 9 november 2019 i.v.m. catering.

Inschrijfgeld € 10,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 60
- aantal inschrijvingen: 10
- aantal open plekken: 50
- aantal reserveplekken: 5
Datum zaterdag 16 november 2019
Contactpersoon Kitty Meulenbeld en leden TC
Contact e-mail agnes.kemperman@gmail.com
> aanmelden