De Linge, Leerdam AFGELAST op woensdag 6 mei 2020
In de prachtige voorjaarsmaand mei maken we een toertocht die start bij Roeivereniging Leerdam. Hier laten we de boten te water en gaan we de Linge op in oostelijke richting. We volgen de vele bochten die de Linge rijk is en komen onderweg langs Asperen, Acquoy, Rhenoy, Rumpt en Beesd. Vervolgens roeien we een paar kilometer verder nadat we onder de snelweg A2 door zijn gegaan.

Bij de steigers van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt leggen we de boten aan en gaan we picknicken. Tevens is er de mogelijkheid om dit eeuwenoude familielandgoed van de familie Van Verschuer in de Betuwe te verkennen. In de landgoedwinkel zijn exclusieve, biologische producten verkrijgbaar zoals moestuinjam, landgoedkazen en - sappen, honing en koekjes.

Nadat we onze lunch op hebben vertrekken we weer richting Leerdam. De toertocht is zo'n 32 kilometer in totaal. Houdt er bij inschrijving rekening mee dat de toertocht de hele dag in beslag neemt.

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoonnummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Doe je vóór 28 april door hieronder op 'aanmelden' te klikken (inloggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je eigen codes voor het afschrijfboek!). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

Er kunnen max. 20 deelnemers mee. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee. De inschrijving is definitief na overmaking van € 16,00 op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van “Linge, Leerdam tocht”. Je kunt nog tot 10 dagen kosteloos afzeggen met restitutie, maar daarna brengen we 5 euro in rekening ivm reserveringen.

Let op Anders dan voorheen, betaal je nu het volledige inschrijfgeld direct vooraf. De totale kosten zijn inclusief vervoer, boothuur en roeiplezier. Ook krijgen we een kop koffie/thee bij de gast roeivereniging en nemen wij koffie/thee mee voor onderweg in de boot. Het is exclusief lunch, versnaperingen en drinken onderweg (voor eigen rekening).

Inschrijfgeld € 16,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 20
- aantal inschrijvingen: 6
- aantal open plekken: 14
- aantal reserveplekken: 3
Datum woensdag 6 mei 2020
Contactpersoon Marieke Bos
Contact e-mail mariekelodder@hotmail.com
> aanmelden