Grachtentocht, Amsterdam AFGELAST op zondag 25 oktober 2020
Tot onze spijt hebben we moeten besluiten deze toertocht af te gelasten.
De besmettings situatie in Amsterdam noopt ons daartoe.
Hopelijk kunnen we deze mooie tocht volgend jaar in het programma opnemen!


't Is stil in Amsterdam
De mensen zijn gaan slapen
De auto's en de fietsen
Zijn levenloze dingen ….
….................................... dit zijn de eerste regels van het prachtige lied van Ramses Shaffy uit 1966. Wij varen over de Amsterdamse grachten, niet in de nacht maar op een zondagochtend in de herfst; langzaam wordt de stad wakker en komt er leven op de grachten.

Vanaf RV De Hoop aan de Amstel roeien we de stad binnen. In de grachtengordel zien we het werelderfgoed vanaf het water. We stoppen voor koffie met appeltaart bij Café ’t Smalle aan de Egelantiersgracht (onder voorbehoud!) en later voor de lunch nabij het Scheepvaartmuseum.

We vertrekken om 8.00 uur vanaf Hemus en zijn daar weer terug rond 17:30 uur. Het is een bijzondere tocht voor beginners en gevorderden. Wie wil dat nu niet? Grijp je kans en schrijf je snel in voor deze populaire tocht!

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoonnummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven vóór 15 oktober door hieronder op 'aanmelden' te klikken (in te loggen met de gegevens voor Hemusleden, niet met je codes voor het afschrijfboek). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

LET OP: wijziging i.v.m. Covid-19: deze toertocht gaat in gewijzigde vorm door (tenzij de regels in Amsterdam worden aangescherpt)! We houden ons aan het corona protocol. Dus als je verkouden bent, moet hoesten of koorts hebt, zeg dan tijdig af! Neem ook een mondmasker mee (in de auto met max. 3p en mogelijk te gebruiken als stuur). Er kunnen max 24 deelnemers mee.

Er kunnen max 24 deelnemers mee. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee. De inschrijving is definitief na overmaking van € 27,50 op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van “Grachtentocht Amsterdam”. Je kunt nog tot 10 dagen kosteloos afzeggen met restitutie, maar daarna brengen we 5 euro in rekening ivm reserveringen.

De totale kosten bedragen € 27.50 en zijn inclusief koffie/thee bij De Hoop en bij ‘t Smalle, vervoer, boothuur en roeiplezier; exclusief de lunch (voor eigen rekening).Inschrijfgeld € 27,50
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 24
- aantal inschrijvingen: 16
- aantal open plekken: 8
- aantal reserveplekken: 3
Datum zondag 25 oktober 2020
Contactpersoon Reinand van der Woerd en José van Renswoude
Contact e-mail tj.van.asbeck@gmail.com
> aanmelden