Kerkboot, Sneek Fryslân AFGELAST op zaterdag 5 september 2020
We varen vanuit roeivereniging "de Geeuw" in Sneek met ons allen in een bijzondere boot, namelijk een Finse, houten Kerkboot. Deze boot werd vroeger gebruikt door de Finnen om samen naar de kerk te gaan, vandaar de naam.

Met veertien roeiers onder leiding van twee stuurlui roeien we daarmee over de Friese wateren. Je zit met je tweeën naast elkaar op een rolbankje en je roeit ongeklipt met ieder een riem. Boordroei-ervaring is niet perse vereist, maar wel prettig. De boot is lang en breed, maar roeit verrassend licht en het leuke is: je stapt met je allen in een boot!

We vertrekken om 8.00u vanuit Hemus en stappen rond 10.00u. bij roeivereniging de Geeuw in de kerkboot. Na een mooie tocht over de Friese wateren met een stop voor koffie en appeltaart op het “starteiland” op het Sneekermeer, zijn we rond 16.30u terug bij de vereniging, waar we kunnen douchen en verkleden. In Sneek gaan we samen een hapje eten (op eigen kosten) om daarna terug te rijden. Rond 21.30u. zijn we terug in Amersfoort.
Meld je tijdig aan, want er zijn beperkte plaatsen (16 maximaal).

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoonnummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven: je kunt je inschrijven tot 1 juli 2020 door hieronder op “aanmelden” te klikken. Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dan krijg je een bevestiging. Als dat niet binnen een paar minuten gebeurt, is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon.

Geef bij aanmelding s.v.p. aan of je een auto hebt, wilt rijden en hoeveel mensen mee kunnen rijden. Geef ook aan of je B1/B2 –bewijs of boordervaring hebt.

Als de tocht “vol” is, kun je je opgeven als reserve. Er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee.

De kosten voor de tocht bedragen € 40.00 inclusief vervoer per auto, boothuur, koffie en appeltaart op het Sneekermeer en roeiplezier. Neem voor de lunch onderweg een lunchpakket en voldoende drinken mee. Inschrijving is definitief na overmaking van het gehele bedrag van € 40,00 op rekening NL 40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W. van Asbeck te Amersfoort, onder vermelding van” Kerkboottocht”. Na opgave rekenen we wel op je komst, want afzeggen kan alleen tot 10 dagen voor de tocht kosteloos met restitutie, daarna brengen we € 10,00 in rekening.

Inschrijfgeld € 40,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 15
- aantal inschrijvingen: 15
- aantal open plekken: 0
- aantal reserveplekken: 5
Datum zaterdag 5 september 2020
Contactpersoon Eugenie Collard en Tjalling van Asbeck
Contact e-mail dejongenco@planet.nl
Er is geen plek meer voor deze tocht; je kan je wel aanmelden als reserve. > aanmelden als reserve