Oude IJssel, Doetinchem VOLGEBOEKT op vrijdag 11 september 2020
We gaan roeien op de Oude IJssel, een rustig stromend riviertje in een prachtige omgeving van de Achterhoek! We zijn te gast bij RV de Ank in Doetinchem. Vanuit de haven roeien we eerst in noordwestelijke richting naar Laag-Keppel, Hoog-Keppel en Doesburg. In het haventje voor de sluis leggen we aan, om even uit te stappen en op een terras een lekkere kop koffie of thee te nemen (of wil je mosterd soep?!). Daarna terug naar RV De Ank waar we gaan lunchen (neem je eigen lunchpakket mee!).

In de middag kunnen we nog langs de stad Doetinchem roeien, of verder door richting Ulft, langs de oude ijzergieterijen. Afhankelijk van de animo kunnen we na afloop nog een hapje gaan eten, voordat we terugrijden naar Hemus. Het wordt in ieder geval een mooie tocht, waarbij we in wherry’s en een C3 of C4+ boot gaan roeien. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoonnummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Doe je vóór 1 september door hieronder op 'aanmelden' te klikken (inloggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je eigen codes voor het afschrijfboek!).
Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

Er kunnen max 18 deelnemers mee. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee. De inschrijving is definitief na overmaking van € 20,00 op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van “Oude IJssel tocht”. Je kunt nog tot 10 dagen kosteloos afzeggen met restitutie, maar daarna brengen we 5 euro in rekening ivm reserveringen.

LET OP: wijziging i.v.m. Covid-19: deze toertocht gaat in gewijzigde vorm door! We houden ons aan het corona protocol. Dus als je verkouden bent, moet hoesten of koorts hebt, zeg dan tijdig af! Neem ook een mondmasker mee (in de auto met max. 3p en mogelijk te gebruiken als stuur). Er kunnen max 16 deelnemers mee.

Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee. De inschrijving is definitief na overmaking van € 24,00 op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van “Oude IJssel tocht”. Je kunt nog tot 10 dagen kosteloos afzeggen met restitutie, maar daarna brengen we 5 euro in rekening ivm reserveringen (tenzij door corona).

Let op Anders dan voorheen, betaal je nu het volledige inschrijfgeld direct vooraf. De totale kosten zijn inclusief vervoer, boothuur en roeiplezier. Ook krijgen we een kop koffie/thee bij de gast roeivereniging en nemen wij koffie/thee mee voor onderweg in de boot. Het is exclusief lunch, versnaperingen en drinken onderweg (dit is voor eigen rekening). Neem je eigen lunchpakket en drinken mee, want we gaan picknicken.

Inschrijfgeld € 24,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 16
- aantal inschrijvingen: 15
- aantal open plekken: 1
- aantal reserveplekken: 0
Datum vrijdag 11 september 2020
Contactpersoon Teja Feith en Kitty Meulenbeld
Contact e-mail tfeith@me.com
> aanmelden