Flevoland, Almere Stad op vrijdag 2 oktober 2020
VRIJDAG 2 oktober: roeitocht Almere Deze dag gaan we roeien op de wateren rondom Almere. Er zijn brede vaarten, weinig beroepsvaart, mooie natuur en interessante stedenbouw langs de kant. Vanaf 9.30 zijn we te gast bij roeivereniging Pampus, waar we een tocht van ongeveer 23 km. zullen maken waarbij we in de ochtend twee sluizen en 's middags een sluis zullen passeren. Onze zelf meegebrachte lunch kunnen we nuttigen bij Reinand thuis, die onlangs zijn woonplaats Amersfoort heeft omgeruild voor Almere. We roeien in wherries en C 4 boten. Almere ligt een half uur rijden van ons vandaan, zodat we verzamelen om 8.45 uur bij Hemus om gezamenlijk naar Almere te rijden. Rond 17.30 uur zijn we weer terug. De totale kosten zijn E 12,- per persoon, inclusief koffie/thee, vervoer per auto, boothuur en roeiplezier.

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoonnummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Doe je vóór 22 september door hieronder op 'aanmelden' te klikken (inloggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je eigen codes voor het afschrijfboek!). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

LET OP: wijziging i.v.m. Covid-19: deze toertocht gaat in gewijzigde vorm door! We houden ons aan het corona protocol. Dus als je verkouden bent, moet hoesten of koorts hebt, zeg dan tijdig af! Neem ook een mondmasker mee (in de auto met max. 3p en mogelijk te gebruiken als stuur). Er kunnen max 21 deelnemers mee.

Er kunnen max. 21 deelnemers mee. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee. De inschrijving is definitief na overmaking van € 12,00 op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van “Flevoland, Almere tocht”. Je kunt nog tot 10 dagen kosteloos afzeggen met restitutie, maar daarna brengen we 5 euro in rekening ivm reserveringen.

Let op Anders dan voorheen, betaal je nu het volledige inschrijfgeld direct vooraf. De totale kosten zijn inclusief vervoer, boothuur en roeiplezier. Ook krijgen we een kop koffie/thee bij de gast roeivereniging en nemen wij koffie/thee mee voor onderweg in de boot. Het is exclusief lunch, versnaperingen en drinken onderweg (voor eigen rekening).

Inschrijfgeld € 12,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 21
- aantal inschrijvingen: 14
- aantal open plekken: 7
- aantal reserveplekken: 3
Datum vrijdag 2 oktober 2020
Contactpersoon Reinand van der Woerd en Eugenie Collard
Contact e-mail rvdwoerd@outlook.com
> aanmelden