Het Westland, Delft AFGELAST op vrijdag 12 juni 2020
Als de dagen bijna op zijn langst zijn op 12 juni vertrekken we voor de toertocht die start bij de roeivereniging De Delftsche Sport. we vertekken in noordelijke richting en dan westwaarts ’t Haantje op. We stoppen bij het gezellige café de Bonte Haas voor koffie en taart en roeien dan door polderlandschap richting de Lier. We zoeken onderweg een mooie lunchplek en gaan dan wat zuidelijker richting het prachtige dorpje Schipluiden. Daar maken we een stop bij café Indigo want daar doen ze de brug voor ons open en vervolgens roeien we over het aquaduct weer richting Delft. Afhankelijk van de tijd roeien we nog door de stad Delft heen en pakken ergens een terrasje en tenslotte roeien we terug naar DDS. De toertocht is zo’n 32 kilometer in totaal. Houdt er bij inschrijving rekening mee dat de toertocht de hele dag in beslag neemt. de versnaperingen in de café's zijn voor eigen rekening en niet bij de prijs inbegrepen.

Privacy beleid (zie website). Door je in te schrijven voor deze toertocht ga je akkoord met het onderling uitwisselen van mailadres, telefoonnummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waar jij herkenbaar opstaat, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijven Doe je vóór 4 juni door hieronder op 'aanmelden' te klikken (inloggen met de gegevens voor Hemusleden, dus niet met je eigen codes voor het afschrijfboek!). Vul je e-mailadres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan is er iets fout gegaan. Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Geef bij aanmelding s.v.p. aan, of je een auto hebt, kunt rijden en hoeveel mensen er dan bij kunnen.

Er kunnen max. 14 deelnemers mee. Als de tocht "vol" is, geef je dan op als reserve, want er kan altijd iemand op het laatste moment verhinderd zijn en dan kun je alsnog mee. De inschrijving is definitief na overmaking van € 20,00 op rekening NL40 TRIO 0379 4770 92 ten name van T.M.W van Asbeck te Amersfoort onder vermelding van “Delft - Westland tocht”. Je kunt nog tot 10 dagen kosteloos afzeggen met restitutie, maar daarna brengen we 5 euro in rekening ivm reserveringen.

Let op Anders dan voorheen, betaal je nu het volledige inschrijfgeld direct vooraf. De totale kosten zijn inclusief vervoer, boothuur en roeiplezier. Ook krijgen we een kop koffie/thee bij de gast roeivereniging en nemen wij koffie/thee mee voor onderweg in de boot. Het is exclusief lunch, versnaperingen en drinken onderweg (voor eigen rekening).

Inschrijfgeld € 20,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 14
- aantal inschrijvingen: 9
- aantal open plekken: 5
- aantal reserveplekken: 6
Datum vrijdag 12 juni 2020
Contactpersoon Agnes Kemperman en Henk de Haan
Contact e-mail agnes.kemperman@gmail.com
> aanmelden