Eemlint, Baarn & Hemus AFGELAST op zondag 5 april 2020
Op 5 april wordt "Het Eemlint" weer georganiseerd ditkeer door BWV de Eem, Baarn. Het is een estafette race van ca. 32 km over de Eem. Je maakt hierbij een soort 8. De start is vanaf 9:30 - 10:00 in Baarn (skiffeurs om 9:00). Wel even opletten: Hemus roeiers doen een langer traject zonder tijdwaarneming, want je moet vooraf oproeien naar Baarn en na afloop de boot weer terug roeien naar Hemus. In totaal kom je dan ongeveer op 48 km.

Er zijn 4 trajecten met tijdwaarneming. De tijd wordt stil gezet op de wisselplekken: bij Hemus, Baarn en het Raboes. Je kunt de race doen in iedere soort boot en samenstelling van ploeg. Ook kun je met je wisselploeg een estafette doen in Eco variant: fietsend over de dijk naar de volgende wisselplek. Het is een leuke race om te doen en een goede training, bijvoorbeeld als voorbereiding op de Elfstedentocht! Het Eemlint is een mooie combinatie tussen een toertocht (qua lengte) en een wedstrijd (tijdwaarneming)!

Je kunt je hier niet inschrijven voor deze race. Dat doe je door je ploeg aan te melden op de website van RV De Eem, Baarn. De kosten zijn 5 euro pp, dit is inclusief een heerlijke erwtensoep.

De toercommissie kan wel tijdig voor je ploeg de gewenste boot afschrijven (indien deze nog beschikbaar is). Vraag de boot aan via het formulier op onze eigen Hemus website, voor leden (klik daarna op het icoontje voor marathon, of andere roei evenementen). Je kunt eventueel ook een boot aanvragen bij Baarn, dan hoef je niet op te roeien....

Let op: er is geen vaarverbod! Dus er kan pleziervaart of beroepsvaart zijn, kijk dus wel goed uit! Doe een goed zichtbaar shirt of hes aan (en zwemvest voor de stuur). Zie ook de affiche (in de gang) waarop informatie staat over inschrijven en een kaart met de trajecten.Inschrijfgeld € 5,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 0
- aantal inschrijvingen: 0
- aantal open plekken: 0
- aantal reserveplekken: 0
Datum zondag 5 april 2020
Contactpersoon Henk, Kitty en Agnes
Contact e-mail kittymeulenbeld@icloud.com
Momenteel kan je je voor deze tocht niet aanmelden.