't Raboes - retourtje Randmeer op zondag 29 maart 2020
De openingstocht van het jaar ... mis het niet!!!
Het is weer voorjaar in Nederland en we hopen op een mooie lentedag, waarop we gezamenlijk naar de monding van de Eem kunnen roeien. Een toertocht die elk lid van Hemus op zijn minst enkele malen moet hebben gemaakt. Want tot Baarn kennen we het wel, maar wat voor moois is er nog te zien voorbij de brug van de A1?

Het is vanaf Hemus zo'n 16 km varen naar 't Raboes; enkele reis, we gaan ook weer terug natuurlijk en dan zie je de mooie afwisseling in landschap en omgeving opnieuw vanuit een geheel ander perspectief. Deelnemers zorgen zelf voor proviand en drinken voor onderweg.

We verzamelen om 9.00 uur 's morgens, vertrekken om 9.15 uur en zijn rond 17:00 uur weer terug.

Privacy beleid (zie website Hemus). Door je in te schrijven voor een toertocht geef je toestemming voor het onderling uitwisselen van emailadres, telefoon nummer en foto’s. Als je bezwaar hebt tegen het plaatsen van foto's waarop je herkenbaar in beeld bent, geef je dit vooraf aan bij de organisatie.

Inschrijving
Je kunt je hieronder opgeven door op aanmelden te klikken en in te loggen met de gegevens voor Hemusleden (dus niet je codes voor het afschrijfboek) tot 25 maart a.s. Vul je email adres nauwkeurig in, want dat wordt gebruikt voor een bevestiging. Als je niet binnen een paar minuten een mail krijgt, dan heb je hierin een fout gemaakt. Stuur dan aub een mail naar de organisator. Er zijn aan deze tocht geen kosten verbonden.

Je kunt je als reserve aanmelden, want er kan iemand op het laatste moment toch verhinderd zijn.

Het opgaveformulier is standaard (en geautomatiseerd); uiteraard is de vraag over een auto nu nvt en je hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Dus negeer aub het bericht daarover in de automatisch verzonden antwoordmail. Na opgave rekenen we uiteraard wel op je komst, want op basis hiervan reserveren we boten en maken een indeling.

Inschrijfgeld € 0,00
Stand van zaken - maximaal aantal inschrijvingen: 40
- aantal inschrijvingen: 2
- aantal open plekken: 38
- aantal reserveplekken: 5
Datum zondag 29 maart 2020
Contactpersoon Marieke Bos
Contact e-mail mariekelodder@hotmail.com
> aanmelden