Netwerk
 
De Amersfoortse roeivereniging Hemus is een van de grotere roeiverenigingen buiten de Randstad. Met haar 450 leden vormt Hemus een netwerk in de regio Amersfoort waarin wij u ook graag verwelkomen.
Bijzonder
 
Elk verenigingslid zal zijn club speciaal vinden, maar Hemus is nu net een beetje meer bijzonder. Bijvoorbeeld door haar actieve jeugd- en gehandicaptenbeleid, initiatieven als eco-roeien, en de jaarlijkse schoonmaak van de oevers van de Eem. Daarmee komen wij dan ook regelmatig in het nieuws. Maar wellicht nog belangrijker is de samenstelling van het ledenbestand en haar initiatieven zoals de publicatie van het boek De Eem, verborgen rivier en onderzoek naar duurzame projecten rond de Noordzee. De leden van Hemus zijn onder meer architecten, ingenieurs, artsen, marktonderzoekers, zzp-ers.
Vriend van Hemus
 
Als Vriend van Hemus spreekt de sportieve sfeer van een sociaal betrokken en lokale vereniging met veel ondernemersbloed onder haar leden u aan. Vrienden ondersteunen de vereniging en krijgen er iets moois voor terug:
  1. Drie thematische activiteiten per jaar, speciaal voor en met de Vrienden:
    1. Een lente-activiteit met als thema Sport en sportiviteit
    2. Een herfstactiviteit rond onze eigen wedstrijd, de Eemhead
    3. In de winter een bijeenkomst met presentatie en borrel
  2. Naamsvermelding in ons clubhuis Villa Hemus, met veel contactmomenten
  3. Vermelding op de website van Hemus, uiteraard met een kennismakingspagina en een link naar uw site
  4. Jaarlijks redactionele aandacht voor iedere Vriend in het clubblad De Maand van Hemus.
De Vriendenprijs is € 500 per jaar voor een periode van tenminste drie jaar.

Een roeiopleiding speciaal voor Vrienden
 
Zijn er binnen uw organisatie vijf mensen die meer dan eens willen roeien? Dan leiden we ze graag op in een ploeg van vier met stuurman. Een korte serie lessen stoomt ze klaar, en aan het eind daarvan doen ze mee met de Eemhead, met een speciale Vriendenwedstrijd over 2 kilometer. Hiervoor vragen we een extra jaarbijdrage van € 200.
Meer? Minder?
 
Hemus heeft graag Vrienden. Maar er kan meer. Hemus stelt ook ondersteuning in natura op prijs. Grotere bijdragen, bijvoorbeeld als hoofdsponsor van de Eemhead, voor de aanschaf van een boot, of het sponsoren van het jeugdroeien zijn vanzelfsprekend ook welkom. Graag bespreken we de mogelijkheden.
Word Vriend van Hemus
 
Word Vriend van Hemus en ervaar onze vriendschap! U kunt ons bereiken via het e-mailadres vriend@hemus.nl, of telefonisch via 0622 477 252. Kijk intussen verder rond op deze website, www.hemus.nl.